RET-kerstkoor afsluiter jubileumjaar

20 december 2018

RET-kerstkoor afsluiter jubileumjaar

Het was een echt feestje, op metrostation Beurs. Op woensdag 19 december was de afsluiter van het jubileumjaar '50 jaar metro'. RET-medewerkers hebben wekenlang samen met een dirigente geoefend voor een eenmalige optreden van het kerstkoor. Het doel: plezier hebben met collega's onderling én een mooi kerstoptreden verzorgen voor reizigers. 

Feest op Beurs

Kun je zingen? Doe mee! Kun je niet zingen? Doe ook mee! Met deze teaser werden RET-medewerkers gevraagd om eenmalig mee te doen met het kerstkoor. Een mooie afsluiter van ons jubileumjaar en helemaal passend bij de feestelijke sfeer van het kerstseizoen. Het repertoire, waar al sinds oktober mee werd geoefend, bestond volledig uit kerstliedjes. Van 'All I want for Christmas' tot 'Feliz Navidad'.

Uit volle borst 

Gekleed in RET-uniform en uitgedost met kerstmutsen en rendiergeweien, stonden zo'n 25 RET-medewerkers uit volle borst te zingen op metrostation Beurs. Ondertussen werden erwtensoep, chocolademelk en kerstkransjes uitgedeeld. Reizigers stonden stil om te genieten of, als ze iets meer haast hadden, liepen met een glimlach langs het koor.